Onze Winkel

Warm en landelijk, dan is dat onze slagerij in Dalfsen. Laat u verrassen door ons ruime assortiment en adviseren door onze medewerkers. Als u bij ons in de winkel bent, kijk dan zeker even omhoog. Aan het plafond hangen onze huisgemaakte hammen en salami’s te drogen tot ze rijp genoeg zijn van smaak.

locatie

In onze slagerij in Dalfsen werken wij elke dag met veel passie om u het lekkerste stukje vlees aan te kunnen bieden. Ons team staat altijd met een glimlach voor u klaar en denkt graag met u mee. Niet alleen voor vlees, maar ook voor onze bijzondere worstsoorten en andere vleeswaren bent u aan het juiste adres bij ons. Kom langs en laat u inspireren voor een maaltijd, een goed belegde boterham of heerlijke worst en vleeswaren voor bij de borrel.

Streekproducten

Onze winkel in Dalfsen is niet alleen een ambachtelijke slagerij, maar sinds enkele jaren ook een winkel in streekproducten. Een winkel met de uitstraling van een knusse ouderwetse plattelandswinkel. De streekproducten zoals Sallandse Plaatham en locale wijn vormen een prachtige aanvulling op onze eigen producten. De winkel in streekproducten is met nostalgische balken verbonden aan onze slagerij, dus onze eigen producten zijn nooit ver weg!

Slagerij van Broekhuizen is een van de weinige slagerijen die zelf nog slachten, maar is daarnaast ook altijd bezig met het ontdekken van nieuwe recepten.