Wie zijn wij?

18/07/2017

John en John-Benno van Broekhuizen (vader en zoon) hebben samen meer dan 70 jaar ervaring in het slagersvak. Echte vakidioten die altijd streven naar perfectie, van begin tot eind.
Ooit begonnen met een eigen slagerij in Ameide in 1981, zijn ze in 1989 opnieuw terecht gekomen in Balkbrug. Hier heeft de slagerij zich voortgezet om vanwege uitbreiding van de zaak en het hebben van meer mogelijkheden hierin, in 2014 naar Dalfsen te verhuizen.
Vader en zoon zijn zich in de loop der jaren meer gaan toeleggen op het productieproces achter; meer ontwikkeling van de worstmakerij en de specialiteiten die hierbij zijn gekomen. Naast de slagerij is er meer en meer plaats gekomen voor het leveren van specialiteiten aan consumenten, horeca en foodspeciaalzaken. Ambachtelijk produceren en het werken met pure, eerlijke producten is hierin een voorwaarde. Daarom vinden we het belangrijk om zelf te slachten. Op deze manier weten we waar onze dieren vandaan komen en wat voor vlees we letterlijk in de kuip hebben.